February 19, 2013

Kuching :: Round 2

 Dah hampir dua minggu tak menjenguk blog.. kali nak sambung Round 2 plak…Setelah lebih kurang seminggu berkursus, tiba lah masa yang di nanti2 oleh kami, peserta2 kursus.. masa utk jalan2 cuci poket...

Penganjur (UNIMAS) dah sediakan bas utk kami semua... petang Jumaat (selepas solat Jumaat) kami semua di bawa ke Waterfront, Main Bazaar dan Kedai Kek Lapis. Kononnya tak nak le beli apa2 lagi sebab dah pergi kan sebelum ni, tapi akhirnya terjebak juga... adalah menambah cenderahati apa yg patut... tapi tak banyak le... skit je... kena spare ongkos utk esok plak... esok sehari suntuk nak berjalan lagi ni...

Kemudian kami ke Kek Lapis Mira... kiranya kat sini masing2 order dan bayar dulu... Mira akan hantar nanti dalam sehari sebelum habis kursus... macam2 ada, memang kelabu mata lah.. tapi pada aku yg paling kena dengan selera aku ialah Kek Lapis Sisik Ikan sebab dia ada masam2 manis.. yg lain2 tu quite ok gak..Cuma aku tak gemar yg banyak coloring...



macam2 ada...yummy..yummy...

Selesai shopping kek lapis kami bertolak balik.. tapi sempat singgah di DUN.. cantik tempatnya..bangunan pun menarik.. kami posing kat luar je... tak boleh masuk dalam.. kira alrite lah tu... settle bergambar masing pun naik bas dan bertolak balik ke resort... malam kena rehat..esok nak berjalan lagi... nak ke Serikin.. terletak bersempadan dengan Indonesia... aku nak beli apa ya? Tgk keadaan lah esok apa yg berkenan di mata dan yang penting berkenan di POKET..:)

DUN Sarawak..

No comments:

Post a Comment