October 2, 2012

Ahmad Irfan Hadi...

Alhamdulillah.... kali kedua aku dapat anak sedara utk tahun ni... Ahmad Irfan Hadi... sedapkan nama tu... mak long ni...puji nama anak buah sendiri... Irfan selamat di lahirkan oleh adik bongsuku pada 2/10 lebih kurang jam 6++ petang... kali ni mak long juga yg hantar ibu mengandung ni ke hospital... dah dua kali hantar org yg nampak tanda2 nak bersalin..dan alhamdulillah selamat melahirkan.... neves gak bila adik aku bgtau dah ada tanda2 .... apa lagi terus ajak ke hospital le... mak long ngan mak cik dia yg over neves... kami pergi berempat... aku, adik ke 4, ayahanda dah adik bongsu aku yg dah sarat tu... suaminya keja... tapi memang dah call le suh datang hospital terus..

berdebar menunggu kehadiran org baru kan... aku pun tak sabar dan berdebar2 apatah lagi tuan punya badan suami isteri kan... alhamdulillah..semuanya selamat...lepas ni mak long boleh kacau2 Irfan selalu ya...:)