September 20, 2008

Queen Anne Tableware

Queen Anne??? Apa tu…hahahhaha..aku pun tak tau apa ke bendanya tu sebelum ni…datang sini baru le tau..pada sesiapa yg konpius, Queen Anne tidak le bermaksud orang or any human being…it’s a name for tableware, silver plated… tgklah gambar2 yg ada skit2 kat bawah tu… cantik…dan murah skit kalau dibandingkan beli kat Malaysia..katanya kat Malaysia ada yg cecah sampai RM300-RM400.. tak taulah…tak pernah beli pun kat Malaysia…Cuma kat sini tak lepas peluang..ada lah beli sikit…dah nak raya ni adalah beli skit..nak guna untuk open house le kengkononnya…ada yg dah di pos ke family skit…sesuailah utk guna masa jamuan2..masa raya2 ker..

So, terfikirlah pulak nak promote kat kengkawan…kalau2 ada yg nak beli..sebab murah le skit berbanding kat sana….postage pun boleh diuruskan…kiranya main point nyer..kalau2 ada sape2 nak pesan boleh le kirim through aku.... ni link websitenya http://www.queenanneuk.com/

Large Oblong Casserole

Large Double Casserole

Single Casserole

5 division with lid