July 31, 2010

Rombongan Cik Kiah Memetik Ceri...

lama benar dok menyimpan gambar2 rombongan cik kiah memetik ceri kat Court Farm & Leisure, Tillington ni.. kengkawan lain dok pakat upload secepat mungkin dah... huhuhu.. kita tertinggal trak le plak... apa2pun, ni lah kenangan masa memetik ceri di pertengan bulan julai baru2 ni... seronok gak.. merasalah naik traktor nak ke area pokok2 ceri tu... puas hati lah, kalau sebelum2 ni petik strawberry, kali ni dapat pengalaman petik ceri plak... yg penting acara yg musti ada... lepas selesai memetik ceri..kita makan dan bergambar... :)

macam2 ada...

besar juga kebun ni...

redcurrants...

ni lah kenderaan yg bawa kami ke area ceri...

sila baca sebelum petik ya... :)

sedap kan....

ni plak spesis pear...

iman.... i miss u... muah..muah...

si kenit yg lincah...

epal....

epal lagi...

last sekali...sempat posing ngan nurin kat pelan kebun tu...