June 29, 2011

Selamat Pengantin Baru..

Selamat Pengantin Baru buat Al-Hafiz Nordin & isteri, Nizam Mahdin & isteri dan Aisah Sudin & suami... semoga berbahagia ke akhir hayat.. ni kiranya edisi mega lah ya.. tunggu tiga pengantin sekali baru update dalam blog...:) ku titipkan lagu dari Hijjaz buat 3 pasangan pengantin baru ni... selamat menempuh alam rumahtangga..moga di berkatiNya dan dilimpahi kebahagiaan dunia dan akhirat...








vid credit to: farmiza8

June 22, 2011

Selamat Hari Lahir Sayang...

buat suamiku terchenta...ewahhhhh...

Selamat hari Lahir.... semoga sihat sokmo... dipanjangkan umur... dimurahkan rezeki...

isterimu ini serba kekurangan... tak sehandal chef 5* nak masak special menu utk hari istimewa... ( psssttt...kita gi shahi masala je lah ya...:) kekekekeke....

gaji jadi lab demonstrator tak dapat2 lagi nak belikan hadiah spesel untukmu...

yg ada cumalah ucapan hari lahir dari hati yg tulus ikhlas lagi suci murni...

Happy Birthday...I love you.... Saranghae yeobo... you are my lovelight...




P/S: suka sangat ngan lagu ni... khas utkmu yeobo... mana2 yg girl tu tukar le jadi boy/man... yg beautiful tu tukar le jadi handsome.... :)