June 30, 2010

Selamat Pulang Sahabat Birminghamku....

Selamat pulang sahabat Birminghamku... diam tak diam, sudah tiba masanya 3 keluarga untuk meninggalkan bumi Birmingham ni... bermula daripada Kak Ina & Hizam sekeluarga, di ikuti Kak Ila & Rizal Palil serta Kak Yah & Malik... semoga ukhuwah yg kita bina di sini kekal dan berpanjangan....


Majlis perpisahan pada 20/7/10... meraikan mereka yg bakal pulang bulan Jun, Julai dan Ogos ini... ni sessi ucapan perpisahan pihak lelaki... gambar pihak perempuan takde lah pula...

seperti biasa.. bila nak balik, acara punggah memunggah pun bermula... di mulai dengan Kak Yah/Malik sekeluarga, kemudian Kak Ina/Hizam sekeluarga dan Kak Ila/ Rizal sekeluarga.. alhamdulillah, semuanya berjalan lancar... sebulan lagi sampailah barang2 tu kat Malaysia... maka bermulalah plak proses punggah memunggah dan mengemas di tanah air... :)


kontena Kak Yah/ Malik...




kontena Kak Ina/Hizam...




kontena Kak Ila/Rizal...

P/S: gambar2 kontena kredit to azlihanita... :)

June 22, 2010

:: Selamat Hari Ulang Tahun Sayang ::


Selamat hari ulang tahun buat suami tersayang, Rosmadi Husin... semoga panjang umur, murah rezeki, dirahmati dan diberkati-Nya, di mudahkan segala impian dan cita2 kita bersama... love you soooo much....
pic credit to omyflorist.com

June 6, 2010

Kiriman dari Malaya...

Tadi pi airport amik Achik... alhamdulillah...achik selamat sampai tghari tadi... lepas tu kami terus balik umah... sampai umah...achik pun pass lah barang2 yg aku minta adindaku Ipah belikan... ntah apa2 je lah yg aku kirim... tgk lah kat bawah tu... macam2 ada....

tongkat ali tidak di lupa... tudung sehelai dua...tapi yg orange tu dah let go kat Ita KZ...sebab tak sesuai denganku...siap call Ipah tu tanya apesal beli yg cam tu...huhuhu... apalah kakak ni.. adik dah penat2 carikan tak minat plak.. sorry ya Ipah...:) Olay Total Effect pun sibuk nak suh kirim dari Msia.. murah skit kat sana.. maybe sebab made in Thailand kot...huhuhu...

ni pun kiriman penting... utk cik abe lah.... kalau boleh sentiasa nak ada sokmo stok keropok ni... kalau tak de, keropok wing yip lah gamaknya...

hahaha... yg ni plak utk aku.. sibuk nak try jugak SimplySiti... tak pasal2 Ipah kena cari kat Watson... sib baik ada... lipstick tu Ipah pilihkan.. Es Lilin dan Cinta Ini.. cantik dua2 warna tu... thanks adikku.. yg ni menepati citarasa...hehehe... to Ipah thanks sebab rajin layan kakak mu ini... Achik, thanks sudi bawak kiriman2 kami ni... dapat plak dua peket besar kari ayam dan ikan daripada Achik....mabeles... :)