May 4, 2012

Pesta Buku 2012... buku oh buku...


semalam baru je balik dari Pesta Buku kat PWTC... memang meriah... sebenarnya ikut rombongan universiti yg bawa staf untuk pilih buku2 library.. tapi sambil2 tu cuci2 mata dan beli buku sendiri jugak...



dah lama sebenarnya tak ke Pesta Buku ni.. tu yg jadi rambang mata... kalau ikut hati macam2 nak beli.. tapi kena sabar.. kalau tak, koyak poket tu nanti.. selain booth2 akademik mcm Springer, Elsevier etc, sempatlah jugak aku ke booth Karangkraf, PTS, Jemari Seni, AlHidayah, Jasmin dan beberapa yg lain...




tapi tak sempat langsung nak round Ground Floor, so tak sempatlah nak ke booth Kaki Novel... takpelah...insya allah ada rezeki, next Pesta Buku pulak ya.. so, ni lah antara hasil yang berjaya di tangkap...:)