February 11, 2007

Meebo - communication - alternative

Your workplace or university block you from using YM? Or blocks you from using any other IM??? Cuba guna meebo…aku dah alami peristiwa sekat menyekat ni…actually bagus juga kalau block user dari guna segala IM ni…lagi2 dalam lab..bukan apa, nanti student tak buat kerja..datang lab rupanya nak chatting..pastu mana tau ada student2 lain yg memang nak guna pc untuk siapkan assignment, tak dapat plak nak guna disebabkan ada insan lain yg sibuk berchatting… tapi sekali sekala boleh kot….hahahahha..so, caranya..gunalah meebo…Address??? http://www.meebo.com/




First page of meebo.com…so, pilih je lah IM mana yg korang nak guna..just input your login and password...if you want to be invisible, just click on the checkbox… and then click sign on... pastu akan muncullah nama2 rakan IM korang sama macam normal IM…senang kan.. sama je kekdahnya macam guna IM lain…selamat mencuba…