July 23, 2006

Sheisun Amigo - Nobuta wo Produce OST

First citer yg buat aku suka ngan Yamapi n Kame..masa ni, takde lah glamer sangat si Pi n Kame nih..kiranya dak2 Johnny yg baru nak naik nama..tapi Pi dalam citer ni as Akira sangat kawaii...ngan gaya turun tangan sambil tangan melambai2...kawaii ne...Kame as Shuuji plak masa ni act as a cool guy yg nak disukai ramai...and ada Maki Chan yg jadi Nobuta...masa ni Maki chan pun baru nak naik...tapi pairing Yamapi-Kame-Maki chan memang best sangat dalam Nobuta wo produce nih....kat bawah ni dah letak OST from Nobuta wo Produce ...

Sheisun Amigo (credit to prippree)