February 20, 2012

Finally, my Liz Claiborne handbag...

akhirnya...jumpa juga bag Liz Claiborne ni dalam kotak... kenapa sampai macam tu ya.. macam banyak sangat barang2 tu... nak buat macam mana, memang barang2 dari kontena tak abis kemas lagi.... berkotak2... takde kabinet nak letak... so cara paling bagus, biar je dalam kotak tu.... ya tak... :)

lagipun, larat nak kembur kotak sana sini...so mana yang rasa2 tak penting tu kemudian2 pun takpe... cuma bila dah berkecamuk dalam stor tu.. mula lah dah tak tentu arah dah jadinya... ada yg separuh barang dari kotak 1 campur dengan kotak 2... ada yang campur dengan kotak 3... tu yang tak jumpa2...

tapi last week tiba2 ada mood nak kemas 2-3 kotak...belek punya belek... jumpa lah bag ni... kebetulan bag lama dari carboot pun dah lunyai di gunakan...boleh lah tukar.... so, buat masa ni inilah bag yg bakal digunakan sampai lunyai... Boundary Mill's mari....





Kata IRA: nak pakai Coach belum mampu lagi...huhuhu...