July 30, 2012

ICIKM 2012 @ Lanson Place

Alhamdulillah.. last week dah settle menghadiri + present  kat ICIKM 2012 di Lanson Place. Tak perasan masa hantar paper tu, tarikh conference ni terkena masa bulan puasa... apa nak buek kan... sendiri tak perasan...

Aduhai, yang tak tahan, sibuk nya trafik nak menuju ke conference veneu tu... nasib baik ada LRT + Taxi.. jadi aku cuma drive ke Stesen LRT Gombak je ..pastu parking sana dan naik LRT... sampai Jelatek/Setiawangsa amik teksi... kalaulah drive sendiri dari Gombak ke Lanson Place mau berasap dok dalam keta baru sampai... belum campur sesat barat lagi agaknya...:)


inilah Lanson Place... tapi last week depa ada buat renovation skit2...

apa2pun... semuanya dah settle... cuma lepas balik dari KL tu aku je yg tak sihat2 lagi... full package le... demam + selsema + batuk... kepala pun fening2....harap2 cepat2 le sihat... kerja banyak menanti... lagi dua minggu dah nak final exam utk short sem... soalan nak kena hantar dah... budak2 baru pun nak naik awal bulan 9... cepatnya masa berlalu kan... harap2nya semua nya berjalan lancar..terutamanya kerja aku yg paling utama tu... tak siap2 lagi... sendiri mau ingat lah kan... insya allah...ku teruskan... semoga berjalan lancar dan lancar....aminnn...




July 9, 2012

Ameerah Raudhah..

Alhamdulillah... Ameerah Raudah telah selamat di lahirkan pada Jumaat 6 Julai 2012 seberat 3.2kg.  Tahniah buat Uda & Nazifah.. Abang Aqeel jgn nakal2 ye nak usik adik selalu...:)
Mak Long doakan, Ameerah menjadi anak yang solehah..Aminnnn...